PERSACCREDITATIE

De perspreview van PAN Amsterdam vindt plaats voorafgaand aan de opening, op zaterdag 19 november in de RAI. Er is een perskamer aanwezig, enkel toegankelijk voor journalisten met accreditatie. Voor de aanvraag van een accreditatie kunt u met ons contact opnemen via pers@pan.nl

Er zullen enkel accreditaties worden afgegeven aan een selectie van journalisten die inhoudelijk over de beurs willen publiceren. Andere geïnteresseerden kunnen een toegangskaart kopen. Een aanvraag voor accreditatie dient uiterlijk twee weken voorafgaand aan de beurs bij ons te zijn. Vermeld daarbij naast functie (verslaggever, fotograaf, anderszins) en adresgegevens, de naam van de uitgever en het medium waarvoor de accreditatie wordt aangevraagd. Heel graag ontvangen wij achteraf via hetzelfde mailadres een link naar en/of kopie van publicaties naar aanleiding van het beursbezoek. 

Voor fotografen en cameraploegen gelden dezelfde accreditatieregels als voor de schrijvende pers. Bij het maken van opnames dient er van tevoren overleg te zijn met ons persteam. Omdat de stands op de beurs als verkoopruimte fungeren kan het op bepaalde momenten storend zijn als er opnames gemaakt worden. Daarom bij opnames altijd eerst om toestemming van de betreffende standhouder vragen. Het maken van opnames voor commerciële doeleinden is niet toegestaan, tenzij schriftelijk toestemming is verleend door de organisatie van de beurs.

Voor verdere vragen, ook tijdens de beurs, kunt u contact opnemen met:

Ingrid Looijmans
ingrid.looijmans@pan.nl
+31 6 54 68 07 42