Events

:)

PAN Amsterdam is een exclusieve gelegenheid om uw zakelijke relaties te ontvangen of om met uw collega’s te borrelen of te vergaderen. Een bezoek aan PAN Amsterdam staat garant voor kijkplezier en ontdekkingen en is zowel voor privé als zakelijke bezoekers een bron van inspiratie. De beurs is zowel in het weekend als op werkdagen voor groepen te bezoeken. De beurs is meerdere dagen tot 21.00 uur open, zodat u ook na werktijd terecht kunt voor een hapje en een drankje.

 

Rondleiding

Combineer uw bezoek met een rondleiding. Onze professionele en enthousiaste rondleiders nemen u in een uur mee langs de hoogtepunten van de beurs.  Heeft u liever verdieping in de vorm van een presentatie of lezing? We helpen u graag bij het vinden van een expert.

Tevens bieden wij dagelijks verschillende instaprondleidingen. Boek uw tickets via onze site.

Art Handeling Tour - Met de KVHOK (Koninklijke Vereniging Handelaren Oude Kunst) heeft PAN een speciale tour ontwikkeld. Een jonge kunsthistoricus neemt je mee naar een aantal handelaren die aangesloten zijn bij de KVHOK om een Up Close & Personal ervaring te creëren met kunstwerken uit diverse disciplines.

Highlights Tour- Ervaren rondleiders leiden je langs 7 verschillende 'highlights' binnen de diverse disciplines op de beurs. Een vogelvlucht door wat deze eclectische beurs te bieden heeft.  
 
Dagelijks:
11.30-12.15 uur 'Art Handeling' Tour  
13.00-13.45 uur 'Highlights' Tour  
15.00-15.45 uur 'Highlights' Tour  

€ 9,50 euro per persoon
 

Arrangementen

Voor alle momenten van de dag hebben wij in samenwerking met RAI Amsterdam een aantal mooie arrangementen voor u samengesteld. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u reserveren? Stuur een mail naar event@pan.nl.