PAN VOOR BEDRIJVEN

PAN Amsterdam is een exclusieve gelegenheid om uw zakelijke relaties te ontvangen of om met uw collega’s te borrelen of te vergaderen. Een bezoek aan PAN Amsterdam staat garant voor kijkplezier en ontdekkingen en is zowel voor privé als zakelijke bezoekers een bron van inspiratie. De beurs is zowel in het weekend als op werkdagen voor groepen te bezoeken. De buers is meerdere dagen tot 21.00 uur open, zodat u ook na werktijd terecht kunt voor een hapje en een drankje of voor een volledig verzorgd diner.

 

Rondleiding

Combineer uw bezoek met een rondleiding. Onze professionele en enthousiaste rondleiders nemen u in een uur mee langs de hoogtepunten van de beurs. Kosten voor een rondleiding zijn €175 excl. BTW voor een groep van maximaal 12 personen. Heeft u liever verdieping in de vorm van een presentatie of lezing? We helpen u graag bij het vinden van een expert.

 

Arrangementen

Voor alle momenten van de dag hebben wij in samenwerking met RAI Amsterdam een aantal mooie arrangementen voor u samengesteld. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u reserveren? Stuur een mail naar event@pan.nl.