TOURS & EVENTS

:)Een bezoek aan PAN Amsterdam staat garant voor kijkplezier en ontdekkingen en is zowel voor privé als zakelijke bezoekers een bron van inspiratie. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het organiseren van rondleidingen en events met cateringmogelijkheden, zowel in het weekend als op werkdagen.
 

Rondleidingen

Combineer uw bezoek met een rondleiding. Onze professionele en enthousiaste rondleiders nemen u in een uur mee langs de hoogtepunten van de beurs. Deze rondleidingen kunt u vooraf boeken via de ticketpagina op onze website, of ter plekke bij de infobalie voor de ingang van de beurs. Klik hier om alvast uw rondleiding te boeken.

Wij bieden aan:

Exclusieve Art Handling Tour (max. 12 personen, €199,00 euro incl. BTW)

Met onze partner KVHOK (Koninklijke Vereniging Handelaren Oude Kunst) heeft PAN een speciale tour ontwikkeld. Een ervaren rondleider neemt uw groep mee naar een aantal handelaren die aangesloten zijn bij de KVHOK om een Up Close & Personal ervaring te creëren met kunstwerken uit diverse disciplines. Tijdens deze tour krijgt u objecten van dichtbij te zien, en krijgt u toelichting van de handelaren zelf.

Exclusieve Highlights Tour (max. 12 personen, €199,00 euro incl. BTW)
In deze tour neemt een ervaren rondleider uw groep mee langs de topstukken die te zien zijn op de beurs. In vogelvlucht krijgt u te zien wat deze eclectische beurs te bieden heeft.

Instaprondleidingen (€ 10,50 incl. BTW per persoon)
Indien u niet met een groep komt, kunt u deze rondleiding voor uzelf boeken. Dagelijks bieden wij op vaste momenten op de dag instaprondleidingen aan waar u kunt aansluiten voor een professionele rondleiding. U kunt zowel de Art Handling Tour, als de Highlights Tour volgen op vaste momenten op de dag.

  •  
  • 11.30-12.15 uur:            Art Handling Tour in samenwerking met VHOK
  • 13.00-13.45 uur:            Highlights Tour 

Zoekt u naar verdere verdieping in de vorm van een presentatie of lezing over een specifiek onderwerp? Wij helpen u graag bij het vinden van een expert binnen ons netwerk van kunsthistorici.
 


netwerkevenementen

PAN Amsterdam is een exclusieve gelegenheid om uw zakelijke relaties te ontvangen of om met uw collega’s te borrelen of te vergaderen. Niet alleen bieden wij een afgebakende plek op de beurs waar u met uw netwerk samen kunt komen, ook bieden wij in samenwerking met RAI Amsterdam een aantal mooie arrangementen bij onze vaste cateringpunten op de beursvloer.
Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u reserveren? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

S A M E N W E R K I N G E N
Vanuit PAN Amsterdam staan we altijd open voor interessante samenwerkingen met bedrijven en culturele instellingen. Samen met verschillende partijen proberen we ieder jaar weer leuke nieuwe projecten te realiseren. Heeft u een leuk idee of interessante invalshoek met betrekking tot een samenwerking met PAN, dan horen wij dit uiteraard graag.

B U S I N E S S  E V E N I N G   &  A R T  E V E N I N G
Op dinsdag 21 en donderdag 23 november organiseert PAN avondopstellingen. Op deze dagen is ’s avonds de beursvloer geopend voor (genodigde) bezoekers.

BUSINESS EVENING (PUBLIEK TOEGANKELIJK: 21 november, 16.00-20.00 uur)
Deze avondopenstelling biedt een uitstekende kans om de beurs optimaal te ervaren samen met aanwezigen uit de corporate sector. Wilt u samen met uw collega’s of andere gasten deze avond bezoeken, deel uw wensen voor het boeken van rondleiding of het organiseren van een netwerkevenement vóór 16 oktober.

ART EVENING (BESLOTEN: 23 november, 18.30-21.30 uur)         
De Art Evening is een jaarlijks terugkerend exclusief evenement. Op deze bruisende avond zijn jonge genodigden uit de culturele en corporate sector aanwezig. Tevens organiseert PAN een interessante randprogrammering.CONTACT:         Margitte Verwoerdt, Janneke Luns, Hugo Cramer
TEL:                        +31 20 794 451 010
EMAIL:                 event@pan.nl