HUISREGELS

PAN Amsterdam brengt u graag op de hoogte van haar huisregels en de algemene bezoekersvoorwaarden.

Toegang

U kunt PAN Amsterdam alleen bezoeken met een geldig toegangsbewijs. De organisatie heeft het recht toegang tot de beurs te ontzeggen zonder opgave van reden. Tevens heeft zij het recht personen van de beurs te laten verwijderen indien zij dit nodig acht.

Garderobe verplicht

Het is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om uw jas, tas, paraplu's en (hand-) bagage mee te nemen op de beursvloer. Wij verzoeken u daarom uw jas, tas, paraplu en (hand-)bagage af te geven bij de garderobe. Uitzondering op deze regel zijn kleine handtassen, van een formaat niet groter dan A4. Onze beveiliging besluit wat op de beurs is toegestaan. In bijzondere gevallen waarin de algemene veiligheid dat redelijkerwijze vereist, kan PAN Amsterdam inzage verlangen in de door u meegevoerde (hand-) bagage. Indien het noodzakelijk wordt geacht, kan speciaal daarvoor opgeleid en getraind personeel u verzoeken mee te werken aan een veiligheidsfouillering.

Honden

Honden zijn niet toegestaan op de beurs, met uitzondering van hulphonden.

Folders

Het is niet toegestaan om foldermateriaal te verspreiden op de beurs en bij de garderobe zonder aantoonbare toestemming van de organisatie PAN Amsterdam. Folders die wij vinden en die niet zijn geaccordeerd, zullen worden verwijderd. Vervolgens zullen wij de verspreider van het foldermateriaal ter verantwoording roepen.

Professioneel fotograferen of opnamen maken

Het is niet toegestaan om professionele foto- of audiovisuele opnames te maken zonder aantoonbare toestemming van de organisatie PAN Amsterdam. Aanvragen voor het maken van foto- of audiovisuele opnames worden behandeld via onze persaccreditatie (pers@pan.nl).

Juwelen en/of kunstobjecten ter taxatie

Alle objecten die op de beurs te koop zijn worden vooraf gekeurd door onze keuringscommissies. Het is niet toegestaan om eigen juwelen en/of kunstobjecten ter taxatie mee te nemen en/of aan te bieden op de beurs.

Rondleidingen

Om onze bezoekers in korte tijd het beste van PAN Amsterdam te laten zien worden rondleidingen door PAN Amsterdam georganiseerd. Het is niet toegestaan buiten de organisatie om groepen op de beurs rond te leiden. Groepen kunnen een rondleiding boeken via onze website of via event@pan.nl.

Geen zelf meegebrachte etens- en drinkwaren nuttigen

Het is niet toegestaan om meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen op PAN Amsterdam.

Beeldmateriaal

PAN Amsterdam besteedt uiterste zorg aan haar uitingen, echter, de beschrijvingen en verwijzingen van de geïllustreerde objecten valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de deelnemers.

De Algemene Bezoekersvoorwaarden kunt u hier bekijken. Ook kunt u de algemene bezoekersvoorwaarden tijdens de beurs opvragen bij de informatiebalie van PAN Amsterdam.