bezoek

Let op: Kans op drukte van donderdag 18 – zaterdag 20 november
Uit ervaring weten wij dat er een aantal populaire dagen zijn waarop graag een bezoek aan PAN Amsterdam gebracht wordt. Daarnaast vinden er in de RAI op deze momenten ook twee andere beurzen plaats. Op deze momenten kán het zijn dat de parkeergarages bij de RAI hun volle bezetting bereiken. In dat geval wordt u middels digitale bewegwijzering vanaf afrit 9 de route gewezen naar externe parkeerterreinen waar u uw auto kunt parkeren. Pendelbussen brengen u gratis van uw auto naar de RAI en uiteraard na uw bezoek ook weer terug.

Aangepaste openingstijden voor PAN Amsterdam

De besloten opening  van PAN Amsterdam vindt plaats op 13 november van 12:00-18:00

PAN Amsterdam vindt plaats van14 tot en met 21 november in de RAI Amsterdam, elke dag van 11.00 tot 18.00 uur

De 34ste editie van de grootste nationale kunstbeurs zal van zondag 14 november tot en met zondag 21 november  plaatsvinden in de RAI. De aangekondigde nieuwe coronamaatregelen laten toe dat PAN Amsterdam in de RAI, als doorstroomlocatie, met aangepaste openingstijden kan doorgaan; de beurs is iedere dag van 11.00 tot 18.00 uur geopend. PAN Amsterdam en de RAI zorgen er samen voor dat bezoekers een veilig bezoek kunnen brengen aan de beurs. Bezoekers van PAN Amsterdam dienen bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs te tonen waaruit vaccinatie, herstel of een negatieve testuitslag - niet ouder dan 24 uur - blijkt. 

PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AANZIEN VAN COVID-19

PAN Amsterdam volgt de laatste richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat alle bezoekers van PAN Amsterdam bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs dienen te tonen waaruit vaccinatie, herstel, of een negatieve testuitslag - niet ouder dan 24 uur - blijkt, alsmede een geldig identiteitbewijs. Op www.coronacheck.nl is informatie te vinden over het downloaden van de app, of het uitprinten van een alternatief op papier. 

Op de beursvloer is gezorgd voor extra brede gangpaden, en verzoeken wij u de gepaste afstand te respecteren. De beurshal wordt zeer goed geventileerd en op meerdere plaatsen is desinfecterende handgel beschikbaar.

Op loopafstand van de hal bevindt zich een testlocatie voor Testen voor Toegang zodat bezoekers zonder vaccinatie-, test- of herstelbewijs zich voorafgaand aan hun bezoek kunnen laten testen. Een afspraak kunt u maken op https://www.testenvoortoegang.org

 


tickets 

Per persoon

Aan de Kassa

€24

Online:


€20

Passe-partout

€50

Gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar


tickets

Graag wijzen wij u erop dat u op de PAN enkel met PIN kunt betalen.
 


OPENINGSTIJDEN

14 Nov-21 Nov 2021  

Opening zaterdag 13 november (op uitnodiging)

Zondag 14 november                      11.00 – 18.00 uur
Maandag 15 november                   11.00 – 18.00 uur
Dinsdag  16 november                    11.00 – 18.00 uur
Woensdag 17 november                 11.00 – 18.00 uur
Donderdag 18 november                11.00 – 18.00 uur
Vrijdag 19 november                       11.00 – 18.00 uur
Zaterdag 20 november                    11.00 – 18.00 uur
Zondag 21 november                       11.00 – 18.00 uur

LocATIE

Amsterdam RAI, Hall 8, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam

Adres & Route

Komt u met de auto naar PAN Amsterdam? U kunt uw auto eenvoudig parkeren in één van de parkeergarages bij de RAI.
Na het parkeren van uw auto volgt u de weg naar Entree F waar uw bezoek aan de beurs begint.

Let op: Kans op drukte van dinsdag 16 – donderdag 18 november
Uit ervaring weten wij dat er een aantal populaire dagen zijn waarop graag een bezoek aan PAN Amsterdam gebracht wordt. Op deze momenten kán het zijn dat de parkeergarages bij de RAI hun volle bezetting bereiken. In dat geval wordt u middels digitale bewegwijzering vanaf afrit 9 de route gewezen naar externe parkeerterreinen waar u uw auto kunt parkeren. Pendelbussen brengen u gratis van uw auto naar de RAI en uiteraard na uw bezoek ook weer terug.

Tijdens deze editie vragen wij u extra aandacht te geven aan de bewegwijzering naar de voor uw beschikbare parkeergelegenheid op onderstaande dagen.

dinsdag 16 november
woensdag 17 november
donderdag 18 november

Beursplattegrond

Bekijk plattegrond