Pan Amsterdam 2022 


BESLOTEN OPENING 19 NOVEMBER 2022
 

 

BEZOEK

Bekijk o.a. openingstijden, faciliteiten en
de beursplattegrond of bestel tickets

AANBOD

Bekijk het aanbod van 110
galeristen, antiquairs en kunsthandelaren

BEURS

Ontdek hier alles wat er tijdens
en rondom de PAN gebeurt.

MAIN SPONSOR

SPONSORs & PARTNERS


Lees hier meer over onze sponsoren en partners 

Aangepaste openingstijden voor PAN Amsterdam

14 tot en met 21 november in de RAI Amsterdam, elke dag van 11.00 tot 18.00 uur

De 34ste editie van de grootste nationale kunstbeurs zal van zondag 14 november tot en met zondag 21 november plaatsvinden in de RAI. De aangekondigde nieuwe coronamaatregelen laten toe dat PAN Amsterdam in de RAI, als doorstroomlocatie, met aangepaste openingstijden kan doorgaan; de beurs is iedere dag van 11.00 tot 18.00 uur geopend. PAN Amsterdam en de RAI zorgen er samen voor dat bezoekers een veilig bezoek kunnen brengen aan de beurs. Bezoekers van PAN Amsterdam dienen bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs te tonen waaruit vaccinatie, herstel of een negatieve testuitslag - niet ouder dan 24 uur - blijkt.


PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AANZIEN VAN COVID-19

PAN Amsterdam volgt de laatste richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat alle bezoekers van PAN Amsterdam bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs dienen te tonen waaruit vaccinatie, herstel, of een negatieve testuitslag - niet ouder dan 24 uur - blijkt, alsmede een geldig identiteitbewijs. Op www.coronacheck.nl is informatie te vinden over het downloaden van de app, of het uitprinten van een alternatief op papier.

Op de beursvloer is gezorgd voor extra brede gangpaden, en verzoeken wij u de gepaste afstand te respecteren. De beurshal wordt zeer goed geventileerd en op meerdere plaatsen is desinfecterende handgel beschikbaar.

Op loopafstand van de hal bevindt zich een testlocatie voor Testen voor Toegang zodat bezoekers zonder vaccinatie-, test- of herstelbewijs zich voorafgaand aan hun bezoek kunnen laten testen. Een afspraak kunt u maken op https://www.testenvoortoegang.org