Douwes Fine Art

Douwes Fine Art biedt vijf eeuwen aan schilderijen, werken op papier en beeldhouwkunst: Nederlandse (inclusief originele Rembrandt-prenten), Vlaamse, Franse, Russische, moderne en niet-Europese (inclusief Afrikanisten en hedendaagse Chinese) kunst.

:)

Douwes Fine Art

Douwes Fine Art, het oudste familiebedrijf in de kunstwereld, opgericht in 1770 en nu in de 8e en 9e generatie. Douwes Fine Art biedt vijf eeuwen aan schilderijen, werken op papier en beeldhouwkunst: Nederlandse (inclusief originele Rembrandt-prenten), Vlaamse, Franse, Russische, moderne en niet-Europese (inclusief Afrikanisten en hedendaagse Chinese) kunst.

Onze unieke collectie kwaliteitskunst is het resultaat van meer dan 250 jaar expertise in het kopen van kunst en onze kennis van het conserveren en restaureren van belangrijke kunstwerken. Douwes is een vooraanstaand expert in originele, levenslange Rembrandt-prenten. Het bedrijf is internationaal bekend en biedt ook onderzoeksdiensten, taxaties voor verzekeringen en erfrecht, kunstlezingen en advies over consignatie, aan- en verkoop. Hun restauratieteam is in dienst van musea en verzamelaars. Douwes Fine Art is er trots op elke nieuwe generatie van haar wereldwijde klantenkring een complete en professionele service te bieden. De galerie is open voor publiek van dinsdag tot en met vrijdag en op afspraak.

selected artworks