Residence Magazine

Residence is het interieurmagazine voor de kosmopoliet met een warm hart voor kunst. Residence inspireert met spannende interviews, verleidelijke verhalen en verbindt liefhebbers met experts.

description

Bezoek de PAN Art Talks (gesprekken van 20 minuten met kunstenaars, galeristen en andere kunstexperts) en ontvang een op maat gemaakte PAN-kunstroute. Kijk op Residence.nl voor het inspirerende programma.Learn more! Van harte welkom om aan te schuiven en vragen te stellen!

Start uw bezoek aan PAN Amsterdam bij Residence, stand 23, ontworpen door de Belgische antiquair en interior designer Jean-Philippe Demeyer. In vogelvlucht ontdekt u hier wat PAN 2016 te bieden heeft. Er liggen inspirerende looproutes voor u klaar, in drie verschillende thema’s, die u langs ware kunstschatten voor het interieur leiden. Ook organiseert het magazine art talks: interviews en gesprekken met kunstexperts. Deze interviews zijn vrij toegankelijk. Het programma vindt u hieronder en op Residence.nl. Ook wordt het programma uitgedeeld bij de entree van PAN Amsterdam.

Het is voor de vierde keer dat Residence en PAN Amsterdam elkaar hebben gevonden en het magazine aanwezig is op de beursvloer. Met het creëren van een spannend interieur in de stand en het organiseren van gesprekken leert u meer over PAN Amsterdam, de getoonde kunst en komt u in aanraking met bevlogen experts. Bezoekers kunnen aanschuiven bij interviews over kunst, maar ook spontaan in gesprek raken.

‘In al het geweld van sociale media, waarin van echt contact nauwelijks sprake is, gaan wij mensen juist met elkaar laten praten. Net als een kunstwerk een converstation piece kan zijn, zorgen wij ervoor dat de bezoekers en galeriehouders elkaar in de ogen kijken en hun passie en visie met elkaar delen’, vertelt Miluska van ’t Lam, hoofdredacteur van Residence.

Residence laat ieder jaar een opvallende stand ontwerpen, steeds door een andere interior designer. Dit jaar is dat Jean-Philippe Demeyer uit Brugge. In het kader van het PAN-thema 'Eclectisch wonen, eclectisch verzamelen' ontwierp hij een magisch interieur dat verwondert.

Ontvang een route op maat
In de stand van Residence liggen inspirerende looproutes voor u klaar, prachtig vormgegeven op overzichtelijke kaarten. Elke route belicht een thema.

Over Residence
Kunst en interieur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, vindt Residence. Residence is – sinds 1987 - het magazine over interior design, kunst en reizen, gedreven door heritage, met een internationale focus, een spannende mix van stijlen, oog voor originaliteit en kwaliteit en het meest actuele exclusieve huizenaanbod. Residence geeft kunstenaars, galeries en andere kunstexperts een inspiratief podium. In print, online en via events. Residence verschijnt 10 x per jaar.

1

contact

Residence Magazine

:)