Sabine Eekels, Artist - Goldsmith

Handgemaakte sieraden/juwelen met eigentijds design.

Goudsmid Sabine Eekels is bekend om haar unieke handgemaakte juwelen. Haar letterlijk schitterende creaties in 18 karaat goud en platina, bezet met diamanten en andere edelstenen, krijgen nu eens goed de aandacht die ze verdienen. Ze getuigen van een zeldzaam vakmanschap. Met hun helderheid in ontwerp, subtiel kleurenpalet en karakteristiek eigen schoonheid voegen Sabine Eekels' sieraden iets wezenlijks toe aan de verscheidenheid aan hedendaagse en klassieke juwelen op de beurs.

"Ik maak enkel originele objecten, niet één van de ringen, hangers, oorbellen, armbanden en colliers is hetzelfde, alles is zelf ontworpen en geheel met de hand vervaardigd."

De juwelen van Sabine Eekels zijn heel verschillend van vorm. Soms lineair constructivistisch, van ware sculpturale kwaliteit, dan weer eerder organisch of geïnspireerd op klassieke juwelen. Vrijwel altijd bezet met bij voorkeur onbehandelde kleurige edelstenen en diamanten.

"Ik werk vaak intuïtief. Mijn juwelen ontstaan al construerend op de werkbank. Dan is er plaats voor vondsten en invallen. Mijn werk is ruimtelijker geworden"

1

contact

Sabine Eekels, Artist - Goldsmith

:)

Artists