PAN voor bedrijven

:)
PAN Amsterdam is een exclusieve gelegenheid om uw zakelijke relaties te ontvangen of om met uw collega’s te borrelen of te vergaderen. Een bezoek aan PAN Amsterdam staat garant voor kijkplezier en ontdekkingen en is zowel voor privé als zakelijke bezoekers een bron van inspiratie.
De beurs is zowel in het weekend als op werkdagen voor groepen te bezoeken. Op maandag 25 t/m woensdag 27 november is de  beurs  tot  21.00  uur  open,  zodat  u  ook  na  werktijd  terecht  kunt  voor  een  hapje  en  een  drankje  of  voor  een  volledig  verzorgd  diner.
Rondleiding
Combineer uw bezoek met een rondleiding. Onze professionele en altijd enthousiaste rondleiders nemen u in een uur mee langs de hoogtepunten van de beurs. Kosten voor een rondleiding zijn €175 excl. BTW voor een groep van maximaal 12 personen.
Heeft u liever verdieping in de vorm van een presentatie of lezing? We helpen u graag bij het vinden van een expert.
Arrangementen
Voor alle momenten van de dag hebben wij in  samenwerking  met  RAI  Amsterdam een  aantal  mooie  arrangementen  voor  u samengesteld.  De volledige folder over de arrangementen op PAN Amsterdam 2019 vindt u hier. Neem contact  met  ons  op  voor  een  offerte  op  maat.
Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u reserveren? Bel +31 20 303 64 10 of stuur een mail naar frederieke.ouwekerk@pan.nl