Media Pavilion

:)
PAN Amsterdam werkt ook deze editie samen met de tijdschriften voor kunst, antiek en design in Nederland. Dit jaar staan zij in het mediapaviljoen rondom het Laurant-Perrier café.
Onze media partners zijn:
VIND Magazine
Tableau Fine Arts Magazine
Collect / Kunst- en antiek journaal
See All This
Collect / Kunst- en antiek journaal
COLLECT is hét magazine voor de kunstliefhebber en -verzamelaar. In elk nummer houden we u op de hoogte van de actualiteit in de kunst- antiek- en designwereld. Maandelijks besteden we aandacht aan de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland nemen we een kijkje bij de Nederlandse galerieën volgen we de trends op het vlak van kunst antiek en design en brengen we uit eerste hand verslag uit van de wereld van veilingen en kunstbeurzen. Een handige agenda houdt u bovendien iedere maand op de hoogte van de belangrijkste tentoonstellingen veilingen en beurzen.
See All This
See All This kunstmagazine en online platform gidst je langs de mooiste musea en collecties van Nederland en daarbuiten. Met bijzondere interviews en achtergrondverhalen over kunst, fotografie, mode, natuur en reizen. Mogelijk gemaakt door 40 toonaangevende musea van het land.
Geef See All This cadeau; aan jezelf of aan een ander. Voor € 40 per jaar ontvang je ieder kwartaal ons prachtige magazine, maak je elk seizoen kans op het winnen van een kunstwerk, kan je deelnemen aan speciale evenementen en ontvang je wekelijks onze Kunstbrief met tips en inspiratie.
Nu met gratis een exclusieve Tyvek FOR THE LOVE OF ART -bag t.w.v. € 20. Kom tijdens de PAN naar onze persstand bij het Laurent-Perrier café bij de entree.