PAN Amsterdam viert de kunst met alternatief beursprogramma door het hele land

11/19/2020

PAN Amsterdam viert de kunst met alternatief beursprogramma door het hele land

PAN in PERSPECTIEF
25 tot en met 29 november 2020

Van woensdag 25 tot en met zondag 29 november 2020 vindt PAN in PERSPECTIEF plaats. Een initiatief van dé nationale beurs voor kunst, antiek en design PAN Amsterdam, in samenwerking met de KVHOK, de Nederlandse Galerie Associatie en het Amsterdam Art Gallery Weekend dat gelijktijdig plaatsvindt. Meer dan 122 PAN-deelnemers openen een lang weekend door heel Nederland de deuren met een alternatief beursprogramma voor wie lokaal cultuur wil opsnuiven. Uiteraard met inachtneming van de geldende COVID-maatregelen.

PAN Amsterdam organiseert het alternatieve beursprogramma in het weekend dat de 34ste editie van PAN Amsterdam zou plaatsvinden. Door de huidige situatie is de fysieke beurs verplaatst naar het najaar van 2021.

Mark Grol, Algemeen Directeur PAN Amsterdam: "Met het initiatief PAN in PERSPECTIEF vieren we dit jaar op een bescheiden manier de kunst. PAN-bezoekers kunnen zich zo op een verantwoorde manier verdiepen in en genieten van een divers aanbod aan kunst, design en antiek. Tegelijkertijd krijgen trouwe PAN-kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders zo een platform om te blijven inspireren. We zijn trots op deze brede samenwerking. Het is een teken van wilskracht en flexibiliteit in deze uitzonderlijke tijden."

PAN in PRINT
In samenwerking met kunstmagazine Tableau lanceert PAN Amsterdam een special in de huidige, dubbeldikke wintereditie: PAN in PRINT. De 90-pagina's tellende special belicht een groot aantal van de deelnemers en kunstenaars van PAN in PERSPECTIEF. Onder andere de collecties van Heutink Ikonen, Kunsthandel P. de Boer, Marjan Sterk Fine Art Jewellery, FLATLAND, Hotei Japanese Prints en Frides Laméris Kunst en Antiek. De special is verkrijgbaar via www.tableaumagazine.nl.