Speciale PAN Amsterdam Uitgave in nieuwe TABLEAU Magazine

10/22/2020

NIEUWE TABLEAU MET PAN IN PRINT SPECIAL
PAN-deelnemers verenigd in special en alternatief programma tijdens beursdagen

De nieuwe, dubbeldikke uitgave van Tableau Magazine, die 24 oktober op de deurmat valt, is voorzien van een 90-pagina's tellende special PAN IN PRINT. Deze speciale uitgave is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met PAN Amsterdam en partners van de beurs. Hij belicht een groot aantal van de deelnemers en kunstenaars die van woensdag 25 tot en met zondag 29 november een alternatief beursprogramma organiseren gelijktijdig met Amsterdam Art Gallery Weekend; dan openen PAN-deelnemers, door het hele land, de deuren van hun eigen galerie danwel antiekhandel. Andere must reads in deze wintereditie van Tableau zijn onder andere een uitgebreid interview met de inspirerende schilder Jacqueline de Jong, een achtergrondartikel over het werk van Titiaan naar aanleiding van de overzichtstentoonstelling van zijn werk in The National Gallery in Londen en een achtergrondverhaal over de stand van zaken in de veilingwereld. Het dubbeldikke nummer is voor 9,95 euro verkrijgbaar bij de betere boekhandel, Bruna, AKO en Readshop, en online te bestellen via www.tableaumagazine.nl

Mark Grol, Algemeen Directeur PAN Amsterdam: "Deze plezierige samenwerking van Tableau Magazine en PAN Amsterdam toont ons beider veerkracht en flexibiliteit. En onze wil om er met zijn allen, met de hele kunstwereld, iets van te maken, ook in deze tijden. Dat is de grondgedachte achter PAN in PRINT. Want juist nu hebben mensen de tijd om te lezen en zich op die manier in kunst te verdiepen, en zich zo te laten inspireren. Dit, gekoppeld aan PAN in PERSPECTIEF, het lange weekend dat PAN-deelnemers in het hele land hun deuren voor liefhebbers feestelijk openen. Hierbij slaan we de handen ineen met de KVHOK, de Nederlandse Galerie Associatie en het Amsterdam Art Gallery Weekend - alle COVID-maatregelen in acht nemend uiteraard."

Dominique van der Mee, Hoofdredacteur Tableau: "Natuurlijk hopen ook wij dat volgend jaar PAN Amsterdam weer gewoon doorgang kan vinden. Dat is in het belang van de gehele kunst- en antiekbranche. Voor nu willen wij met deze gezamenlijke inspanning de hele branche vooral een hart onder de riem steken."