Zebregs&Röell Fine Art and Antiques

Zebregs&Röell presenteert u kunst en antiek uit verre streken, "but we sell Stories, not Fairytales." We bieden kunst en antiek uit The Age of Exploration en het Europese kolonialisme en presenteren u de pure schoonheid van culturele invloed, maar ook belangrijk historisch onderzoek. Elk object uit de collectie is ongeëvenaard in pracht maar ook in het verhaal dat het vertelt.

description

De collectie is samengesteld door de bekende en gerespecteerde dealer Guus Röell (78) en Dickie Zebregs (31). Guus begon met het verzamelen van kunst en specialiseerde zich de laatste 25 jaar in de koloniale wereldgeschiedenis. Dickie studeerde af in Nederlands-koloniale kunst en antiek en begon tien jaar geleden met het verzamelen van kwalitatief hoge antieke Victoriaanse taxidermie. Samen presenteren ze u een collectie kunstvoorwerpen van museale kwaliteit.

En van museumkwaliteit is de collectie, want ze kunnen het Rijksmuseum, het Metropolitan, het Louvre, het Asian Civilizations Museum, Peabody Essex Museum, National Palace Museum Taipei en vele andere belangrijke musea tot hun klantenkring rekenen. Het onderzoek van Zebregs&Röell is omvangrijk en van belang voor de wereldgeschiedenis. Hun publicaties zijn te vinden in vele bibliotheken over de hele wereld.

2

contact

Zebregs&Röell Fine Art and Antiques

:)