MAARSSEN - KUNSTHANDEL PYGMALION

Kunsthandel Pygmalion
Langegracht 41
Openingstijden: vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak: +31(0)6-49421502 / Jaap.Versteegh@pygmalion-art.com
www.pygmalion-art.com

Connecting Cultures - Open tijdens PAN in Perspectief
Te bezoeken tot eind 2020
Wij nodigen u van harte uit om tijdens PAN in Perspectief op reis te gaan door de collectie van Kunsthandel Pygmalion. In onze tentoonstelling ‘Connecting Cultures’ maakt u kennis met het werk van verschillende reislustige kunstenaars uit het verleden en kunt u genieten van de hedendaagse kunstwerken van de winnaars van de Galatea Kunstprijs 2019.
Wij ontvangen u graag in een ruime opstelling, waardoor u veilig en in alle rust de kunst tot in detail kunt bekijken. Bovendien serveren wij deze dagen een mediterrane lekkernij en krijgt iedere bezoeker een persoonlijk kennismakingsgeschenk.


Over Kunsthandel Pygmalion
De omvangrijke collectie van Kunsthandel Pygmalion bestaat uit schilderijen, beelden, tekeningen en grafiek van hoge kwaliteit uit de periode 1850-1950. Ieder object vertelt een bijzonder verhaal en als ‘experts in fine art’ biedt Kunsthandel Pygmalion ook voor de beginnende kunstverzamelaar veel mogelijkheden. De kunsthandel is gevestigd in een grachtenpand aan de Vecht in Maarssen. Regelmatig worden hier thematische tentoonstellingen georganiseerd.


Cornelis Vreedenburgh (1880-1946)
Dorpsweg bij een kerk op een zomerse dag (Frankrijk)
​​​​​​​42 x 60 cm