EINDHOVEN - DE GALERIE VAN PIET HEIN EEK

De Galerie van Piet Hein Eek
Halvemaanstraat 30
Openingstijden: ma t/m za 10.00 tot 18.00 uur, zo 12.00 tot 18.00 uur
+31 40 285 6610 / pim@pietheineek.nl
www.pietheineek.nl

Design Open - Open tijdens PAN in Perspectief 
17 oktober t/m 31 december
De afgelopen jaren heeft de Galerie van Piet Hein Eek getracht haar wereld mee te nemen naar PAN Amsterdam; dit jaar zijn de rollen omgedraaid. De Galerie van Piet Hein Eek nodigt tijdens PAN in Perspectief de PAN-bezoekers voor Design Open!
Omdat de Dutch Design Week dit jaar geen doorgang vond hebben wij met een aantal andere ontwerpers en ontwerpstudio's 'Design Open' in het leven geroepen. Een langer lopend design/kunst event met diverse bekende (en minder bekende) ontwerpers dat tot en met het einde van het jaar doorloopt en 7 dagen per week te bezoeken is, ook tijdens de PAN in Perspectief. 
Ook de showroom is helemaal vernieuwd en staat grotendeels in het teken van het nieuwe hotel dat wij op de bovenste verdieping van het pand realiseren. Alle 13 kamers krijgen een uniek karakter en worden ieder gewijd aan één kunstenaar die we vanuit onze galerie vertegenwoordigen. 
Daarnaast presenteren wij onze nieuwste producten en limited editions/unieke ontwerpen, waaronder een oud eiken tegeldressoir (een vervolg op de tegelkast die we vorig jaar op de PAN lieten zien), een enorme (2 x 2 meter) aluminium kroonluchter, als een vervolg op de kroonluchters die we vorig jaar op de PAN lieten zien en een afvalstalen laskastje. 
Hiernaast presenteren diverse kunstenaars/ontwerpstudio's in onze showroom, waaronder Marc Mulders, Willem van den Hoed en James Cauty. 

We hebben voldoende ruimte voor bezoekers om afstand te houden. Het is daarom ook niet nodig om vooraf een afspraak te maken. In sommige gevallen moeten we aan bezoekers vragen om even te wachten (als het maximum aantal bezoekers is bereikt).