HERPEN - ARTITLEDCONTEMPORARY

ARTITLEDcontemporary
Rogstraat 28
Openingstijden: do t/m za 12.00 tot 17.00 uur, tevens op afspraak
06 47 12 18 00 / info@artitledcontemporary.com
www.artitledcontemporary.com

Mixology (Groepstentoonstelling) - Open tijdens PAN in Perspectief
25 t/m 29 november 2020 
Een dynamische tentoonstelling met een groot aantal kunstwerken van een groot aantal kunstenaars met o.a. Tom Blachford, Matt Henry, Carlo Borer, Jason Sims, Miguel Angel Iglesias Fernandez en Formento+Formento.
In deze tentoonstelling is een selectie van werken opgenomen, welke getoond zouden worden tijdens PAN Amsterdam 2020.


Maria Svarbova - Selection
Virtuele solotentoonstelling van een selectie fotowerken uit verschillende series van Maria Svarbova (Slowakije). Maria's kenmerkende stijl wijkt af van traditionele portretten en richt zich op het experimenteren met ruimte, kleur en sfeer.  Maria is geïnteresseerd in architectuur en openbare ruimtes uit het communistische tijdperk en transformeert elke scène met een moderne frisheid die de diepte en het bereik van haar creatieve palet benadrukt. Het menselijk lichaam in haar hele oeuvre is min of meer een bijzaak, vaak afgeschilderd als afstandelijk en ingetogen in plaats van inhoudelijk.
Zorgvuldig samengestelde figuren creëren thematische, droomachtige scènes met alledaagse voorwerpen. Haar beelden bevatten een stille spanning die verwijst naar nieuwe mogelijkheden onder het gezang van schone en gladde oppervlakken.
www.artitledcontemporary.com/exhibitions/maria-svarbova/


Tom Blachford - Midnight Modern V
Virtuele solotentoonstelling van de nieuwe en laatste serie ‘Midnight Modern V’ van Tom Blachford (Australië) Wat voor Tom Blachford begon als een noodlottige ontdekking op een avond, heeft zich ontwikkeld tot een doorlopende serie en verkenning van het samenspel tussen architectuur, maanlicht, bergen en de spanning van een onuitgesproken verhaal. De elementen die zijn opgenomen met alleen het licht van de volle maan, leveren een filmisch resultaat op dat de kijker uitnodigt om zijn eigen verhaal te voltooien buiten het enkele frame. Zowel nostalgisch als origineel bestaan ​​de scènes tegelijkertijd tussen verleden en heden, als portalen door de tijd. De suggestieve resultaten hebben Blachford betoverd om in de loop van 5 jaar Palm Springs opnieuw te bezoeken voor 7 volle manen, waaronder een Super Moon. Blachford heeft toegang gekregen tot spraakmakende mid century modern eigendommen zoals de Kaufmann Residence, Frank Sinatra Twin Palms en het Frey II-huis. Serie V omvat een reeks nieuwe iconische oldtimers en het epische Bob Hope House ontworpen door John Lautner.
www.artitledcontemporary.com/exhibitions/tom-blachford-midnight-modern-series-v/