DEN HAAG - KUNSTHANDEL IVO BOUWMAN

Kunsthandel Ivo Bouwman
Jan van Nassaustraat 80
Openingstijden tijdens PAN in Perspectief: woe t/m zo van 12.00 tot 18.00 uur
Stuurt u ons per email een bericht wanneer en hoe laat u wilt komen zodat wij het aantal bezoekers kunnen spreiden. U ontvangt van ons een bevestigingsmail.
06 – 5392 8822 / info@ivobouwman.nl
www.ivobouwman.nl

Najaarstentoonstelling - Open tijdens PAN in Perspectief
25 t/m 29 november 2020
Tijdens PAN in perspectief openen wij feestelijk de deuren, natuurlijk met inachtneming van de corona-maatregelen. Tijdens deze najaarstentoonstelling tonen we u graag onze actuele collectie, waaronder dit werk Renbaan in Auteuil van Lucien Adrion. U kunt het bekijken in onze galerie aan de Jan van Nassaustraat van 25 tm 29 november óf u kunt ervoor kiezen onze huidige collectie in een digitale catalogus te bekijken die binnenkort via onze website te downloaden is. Van alle schilderijen zijn foto’s te zien, maar sommige werken zijn daarnaast voorzien van een persoonlijke introductie in bewegend beeld.
Bekijk HIER onze digitale catalogus.


FOTO:
LUCIEN ADRION (Straatsburg 1889- Parijs 1953)
“Renbaan in Auteuil”
Doek: 46 x 55 cm
Gesigneerd rechtsonder

De vooraanstaande Franse kunstcriticus Galtier-Bossiére schreef over Lucien Adrion: Il a le sens du mouvement des foules, du mouvement de la vie (Hij heeft een gevoel voor de beweging van menigten, de beweging van het leven). Een historische beschrijving die ook voor dit schilderij geldt dat Adrion maakte bij de paardenrennen in het Franse Auteuil.