AMSTERDAM - SMITHDAVIDSON GALLERY

SmithDavidson Gallery
Prinsengracht 570
Openingstijden tijden PAN in Perspectief: vrij en za 10.00 tot 18.00 uur, zo 12.00 tot 17.00 uur
www.smith-davidson.com

PAN-expositie in de Gallery & Exclusieve PAN-online viewing room - Open tijdens PAN in Perspectief
21 t/m 29 november
We laten een gevarieerde tentoonstelling zien met werken van oa Marc Lagrange, Marie Cecile Thijs, Zhuang Hong Yi, Gavin Rain en Contemporary Aboriginal Art.
SmithDavidson Gallery exposeert een dynamisch aanbod van toonaangevende moderne en hedendaagse kunst in verschillende media en heeft internationale bekend verworven met de collectie Aboriginal Australische schilderkunst. 
SmithDavidson Gallery geniet een gewaardeerde internationale reputatie en relaties die verschillende belangrijke privé-, bedrijfs- en openbare collecties omvatten. De twee locaties zijn in Amsterdam aan de Prinsengracht in het historische Spiegelkwartier en aan de Tintorettostraat in Amsterdam Zuid, in Mexico-Stad in het bekende business district Polanco en in Miami in de wijk Ironside. De galerie organiseert wisselende solo- of thematisch groepsshows op de diverse locaties en exposeert op vooraanstaande internationale kunstbeurzen, waaronder EXPO Chicago, Art Miami, Zona Maco in Mexico-Stad en uiteraard PAN Amsterdam.


Bekijk hier onze PAN online viewing room www.kijkenkijkenenzekerkopen.nl

Foto:
Marc Lagrange
Tusk (Platinum)
Platinum print in French passe-partout with wengé frame & museum glass
55 x 70 cm  (print size) 
Edition 12 + 2 AP
Year of image: 2015 Executed: 2020