EINDHOVEN - KUNSTHANDEL A.H. BIES

Kunsthandel A.H. Bies
Boschdijk 221a
Openingstijden tijdens de tentoonstelling: di t/m zo, op afspraak van 11.00 tot 14.00 uur, zonder afspraak van 14.00 tot 17.00 uur: +31 (0)40 243 13 77 / info@kunsthandelbies.nl
www.kunsthandelbies.nl

Jaarlijkse tentoonstelling van schilderijen uit de 19e en begin 20e eeuw - Open tijdens PAN in Perspectief
21 november t/m 6 december 2020
In deze tentoonstelling presenteren wij een grote en hoogwaardige collectie schilderijen van de belangrijke meesters van de Romantische School, de Haagse School en de Impressionisten. Daarnaast ziet u werken van schilders uit de eerste helft van de 20e eeuw waaronder belangrijke Nederlandse, Belgische en Franse kunstenaars. Om enkele namen te noemen: A. Schelfhout, C. Springer, B.C. Koekkoek, H.W. Mesdag, J.H. Weissenbruch, J.B. Jongkind, F. Hart Nibbrig etc. 
De expositie vindt plaats in onze kunsthandel, waar wij de ruimte hebben om ongeveer 150 werken te exposeren. Normaal nemen wij ook deel aan de belangrijke kunstbeurzen PAN Amsterdam en TEFAF Maastricht. De beurs in november in Amsterdam is afgelast en TEFAF Maastricht is verschoven naar eind mei. We hebben de afgelopen maanden wel gemerkt dat de belangstelling voor het kopen van kunst onverminderd is gebleven. Daarom hebben we met veel enthousiasme deze grote najaarstentoonstelling voorbereid.


Johannes Christiaan Karel Klinkenberg
1852 – Den Haag – 1924
Gezicht op de Binnenwatersloot te Delft
Doek 39,5 x 47,5 cm
Gesigneerd linksonder ‘Klinkenberg’