OOSTERBEEK - KUNSTGALERIJ ALBRICHT B.V.

Kunstgalerij Albricht B.V.
Het Huys te Oosterbeek
Utrechtseweg 107
Openingstijden: woe t/m zo 11.00 tot 17.00 uur
www.albricht.nl

Hoogtepunten Hollandse en Franse schilderkunst uit de 19de en 20ste eeuw - Open tijdens PAN in Perspectief 
25 t/m 29 november 2020
Van woensdag 25 t/m zondag 29 november zal Kunstgalerij Albricht – samen met de meeste deelnemers aan PAN Amsterdam – de krachten bundelen in het initiatief PAN in Perspectief. Gedurende een lang weekend zullen de deelnemers aan PAN in Perspectief de deuren van hun eigen locatie openen. Hiervoor nodigen wij u, als trouwe bezoeker van de beurs, van harte uit!

Natuurlijk spannen wij ons in om uw bezoek aan onze kunsthandel in Oosterbeek even comfortabel als veilig te laten verlopen. Wij heten u als vanouds persoonlijk welkom, zij het zonder de vertrouwde handdruk mét het verplichte mondkapje. Enfin, u kent de nieuwe rituelen inmiddels wel...

Vanzelfsprekend serveren wij een drankje en een hapje. Wij verheugen ons op uw bezoek!
Kunstgalerij Albricht is gespecialiseerd in Hollandse en Franse schilderkunst uit de negentiende en twintigste eeuw. In de historische entourage van Het Huys te Oosterbeek - met haar smaakvol ingerichte tentoonstellingszalen en bijbehorend Koetshuys - geeft Bob Albricht al vele jaren leiding aan het familiebedrijf met een zeer omvangrijke collectie schilderijen. Binnen de collectie ligt de nadruk op het negentiende eeuwse impressionisme van de Haagse en Amsterdamse School. De twintigste eeuw is vertegenwoordigd met werk van onder anderen neo-impressionisten, luministen en klassiek-modernen.