2013 Beursplattegrond


HoofdsponsorPAN App voor iPhone & Android

NRC Handelsblad: "Een Appel uitproberen met je app"

Met de PAN App bekijk je de kunst, antiek en design objecten van PAN Amsterdam in je eigen interieur. Past die design stoel goed in je woonkamer? Staat dat schilderij aan de muur op kantoor? Hoe staan die oorbellen? De app biedt ook informatie over de beurs en deelnemers en een fotowedstrijd. 

Download nu de PAN App voor iPhone of download de PAN App voor Android

 


Share & Win!

Doe mee aan de PAN App actie en maak kans op een Kokoschka arrangement voor twee personen, aangeboden door Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam en Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Maak een foto van jouw favoriete PAN object en mail deze naar PAN Amsterdam. Wie weet win jij!

Prijs
Je bezoekt de tentoonstelling 'Oskar Kokoschka - Mensen en beesten', van 21 september 2013 t/m 19 januari 2014 in Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam en overnacht met twee personen in het naastgelegen Bilderberg Parkhotel (inclusief ontbijt).

Hoe doe je mee?
Download de app en kies jouw favoriete kunst, antiek of design object. Geef deze (virtueel!) een mooi plekje in een interieur naar keuze. Kies je voor een sieraard? Decoreer jezelf of een bekende ermee. Maak een foto en stuur deze naar app@pan.nl onder vermelding van PAN App actie. Je mag 5 foto's insturen. De mooiste foto's plaatsen wij op Facebook en Twitter. Uit de meest originele inzendingen selecteren wij op 1 december 2013 de winnaar en die wordt in week 49 bekend gmeaakt. De winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail. Doe ook mee aan PAN it App!

© 2012 Pictura Antiquairs Nationaal BV.

Alle rechten voorbehouden. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze applicatie. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. PAN Amsterdam en haar medewerkers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de applicatie, noch voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelen en/of nalaten en/of beslissingen die (mede) gebaseerd zijn op de inhoud van deze applicatie.
Disclaimer | Powered by ArtSolution MasterArt