Sponsoren & Partners

Hoofdsponsor

 • Oyens

  Oyens & Van Eeghen is sinds 2016 de trotse nieuwe hoofdsponsor van PAN Amsterdam. De oorsprong van Oyens & Van Eeghen gaat terug naar 1797. Sindsdien kent zij een lange geschiedenis als bank en vermogensbeheerder. Vandaag de dag is Oyens & Van Eeghen een toonaangevende vermogensbeheerder met vestigingen in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch.
  Oyens & Van Eeghen deelt haar passie voor kunst & cultuur met onze vermogensbeheercliënten. De beurs heeft zich door de jaren heen een belangrijke positie verworven op de kunstmarkt door zich telkens aan te passen aan veranderende thema’s in de kunstwereld. Oyens & Van Eeghen doet hetzelfde op haar eigen gebied; wij blijven continu op de hoogte van de thema’s die onze relaties bezighouden en vertalen die naar maatwerk. Als vermogensbeheerder streven wij lange termijn relaties na met onze cliënten. Dat doen wij ook in het aangaan van onze verbintenis met PAN Amsterdam.
  Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen tijdens PAN Amsterdam!

Sponsoren van PAN

 • Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Het fonds is actief aanjager van het particulier initiatief,  brengt partijen bij elkaar, geeft onafhankelijk advies over filantropie en zoekt samenwerkingsmogelijkheden.  Vanuit het Cultuurfonds  worden jaarlijks ruim 3.000 initiatieven ondersteund.
  Het Prins Bernhard Cultuurfonds beheert inmiddels meer dan 380 CultuurFondsen op Naam, van bevlogen particulieren, stichtingen of bedrijven – de moderne mecenassen - die samen met het Cultuurfonds projecten of personen uitkiezen die ze willen ondersteunen.

  Prins Bernhard Cultuurfonds, de kunst van het geven
  .

 • MINI

  MINI is de nieuwe sponsor van PAN Amsterdam en toont tijdens het evenement – ver voordat dit model bij de MINI dealers in de showroom te zien is – de nieuwe MINI Countryman. Met de nieuwe generatie MINI Countryman introduceert het merk zijn grootste en meest veelzijdige model ooit in de 57-jarige geschiedenis. De auto is compleet nieuw ontwikkeld en zet grote stappen op het gebied van ruimte, functionaliteit, stijl en kwaliteit. De nieuwe MINI Countryman versterkt de positie van MINI in het compacte premiumsegment en wordt voor alle landen exclusief gebouwd bij VDL Nedcar in Born (Limburg). Deze nieuwe SUV van MINI staat vanaf 11 februari 2017 bij de Nederlandse MINI dealers.

 • Paardekooper

  Paardekooper Private Insurance is in Nederland reeds 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, zilver, sieraden, porselein, collecties, etc. Daarbij biedt Paardekooper speciaal voor alle bezoekers van PAN Amsterdam een jaar gratis verzekering aan voor alle kunstobjecten (m.u.v. sieraden) aangekocht tijdens de beurs! Paardekooper is een van de weinige kantoren die een totaal verzekeringsconcept aanbiedt. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor de meer welgestelde particulier, de ondernemer (DGA) en zijn bedrijf. Naast deze specialisatie in het verzekeren van kunst, is Paardekooper onderscheidend in het goed verzekeren van (rietgedekte) villa’s, bijzondere auto’s, vakantiehuizen (in het buitenland) en onroerend goed.

Partners van PAN

 • I Amsterdam

  De website I amsterdam verschaft bezoekers alle informatie die zij nodig hebben om te reizen, te wonen, zaken te doen en te genieten van een breed scala aan culturele activiteiten in Amsterdam.

 • Online Galerij is hét kunst- en cultuurplatform dat u op de hoogte houdt van de meest opvallende bezienswaardigheden. Dagelijks worden er nieuwe tekst- en videoblogs geplaatst. Ook vertelt oprichter Vincent Moleveld regelmatig over bijzondere exposities bij BNR nieuwsradio en op Twitter en Facebook zijn ze niet te stoppen. Deze veelzijdige website zorgt dat u niets te kort komt op het gebied van kunst en cultuur.

 • RESIDENCE

  Residence is al meer dan 25 jaar hét magazine van de Nederlandse en internationale interior designers. Residence brengt elke maand de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurs en accessoires, alsmede achtergrondverhalen van ontwerpers en kunstenaars. Een magazine boordevol inspirerende shopping- en stylingpagina’s, boeiende reisverhalen en exclusieve aanbiedingen, alleen voor lezers van Residence. Tevens elke maand het mooiste en meest actuele huizenaanbod.

Hoofdsponsor

Sponsor

Partners van PAN

Meer over sponsors & partners