Sponsoren & Partners

Hoofdsponsor

 • Oyens

  Oyens & Van Eeghen is sinds 2016 de trotse nieuwe hoofdsponsor van PAN Amsterdam. De oorsprong van Oyens & Van Eeghen gaat terug naar 1797. Sindsdien kent zij een lange geschiedenis als bank en vermogensbeheerder. Vandaag de dag is Oyens & Van Eeghen een toonaangevende vermogensbeheerder met vestigingen in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch.
  Oyens & Van Eeghen deelt haar passie voor kunst & cultuur met onze vermogensbeheercliënten. De beurs heeft zich door de jaren heen een belangrijke positie verworven op de kunstmarkt door zich telkens aan te passen aan veranderende thema’s in de kunstwereld. Oyens & Van Eeghen doet hetzelfde op haar eigen gebied; wij blijven continu op de hoogte van de thema’s die onze relaties bezighouden en vertalen die naar maatwerk. Als vermogensbeheerder streven wij lange termijn relaties na met onze cliënten. Dat doen wij ook in het aangaan van onze verbintenis met PAN Amsterdam.
  Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen tijdens PAN Amsterdam!

Sponsoren van PAN

 • Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Het fonds is actief aanjager van het particulier initiatief,  brengt partijen bij elkaar, geeft onafhankelijk advies over filantropie en zoekt samenwerkingsmogelijkheden.  Vanuit het Cultuurfonds  worden jaarlijks ruim 3.500 initiatieven ondersteund.
  Het Prins Bernhard Cultuurfonds beheert inmiddels meer dan 450 CultuurFondsen op Naam, van bevlogen particulieren, stichtingen of bedrijven – de moderne mecenassen - die samen met het Cultuurfonds projecten of personen uitkiezen die ze willen ondersteunen.

  Prins Bernhard Cultuurfonds, de kunst van het geven

 • Paardekooper

  Paardekooper Private Insurance is in Nederland reeds 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, zilver, sieraden, porselein, collecties, etc. Daarbij biedt Paardekooper speciaal voor alle bezoekers van PAN Amsterdam een jaar gratis verzekering aan voor alle kunstobjecten (m.u.v. sieraden) aangekocht tijdens de beurs! Paardekooper is een van de weinige kantoren die een totaal verzekeringsconcept aanbiedt. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor de meer welgestelde particulier, de ondernemer (DGA) en zijn bedrijf. Naast deze specialisatie in het verzekeren van kunst, is Paardekooper onderscheidend in het goed verzekeren van (rietgedekte) villa’s, bijzondere auto’s, vakantiehuizen (in het buitenland) en onroerend goed.

 • Laurent Perrier

  Kwast Wijnkopers is een familiebedrijf dat in 1978 werd opgericht door Jaap Kwast en zijn vrouw Elise en gevestigd is in Nieuw-Vennep. In 2009 trad ook zoon Martijn tot het bedrijf toe.
  Met verrassende wijnen en passie voor kwaliteit wil Kwast Wijnkopers de Nederlandse horeca en wijnspeciaalzaken voorzien van lekkere wijnen voor een aantrekkelijke prijs. Omdat Kwast Wijnkopers een 100% familiebedrijf is, werken wij bij voorkeur samen met wijnhuizen die al generaties lang door dezelfde familie geleid worden en die wijnen maken waarbij typiciteit, authenticiteit en drinkplezier centraal staan.
  Laurent-Perrier is één van de merken die door Kwast Wijnkopers wordt vertegenwoordigd. Het champagnehuis is opgericht in 1812 en wordt tegenwoordig over de hele wereld erkend als één van de grootste champagnemerken. Dit succes dankt het huis aan zijn constante streven naar kwaliteit. Aan de basis van het grote succes van het merk, vanaf de jaren 50, stond de legendarische eigenaar Bernard de Nonancourt, die met tomeloze energie bouwde aan het merk. Heden ten dage zijn zijn twee dochters, Stéphanie Meneux de Nonancourt en Alexandra Pereyre de Nonancourt, de stuwende krachten. De verschillende cuvées in het assortiment hebben elk hun eigen geschiedenis en persoonlijkheid. Ze zijn gebonden door een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Het team, onder leiding van keldermeester Michel Fauconnet, staat garant voor de stijl van het huis.
  Op de PAN kunt u onder andere genieten van de Laurent-Perrier La Cuvée en Laurent-Perrier Cuvée Rosé.
  Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.kwastwijnkopers.nl

Partners van PAN

 • Hilton Amsterdam

  Ontdek het Hilton Amsterdam hotel, beroemd vanwege John Lennons en Yoko Ono's 'bed-in for peace' in 1969 en het eerste hotel van Hilton in Nederland. Dit iconische hotel is schitterend gebouwd op de basislijn van Plan Zuid, een wijk die ontworpen is door de prominente architect Berlage, het is een hoogtepunt van de Amsterdamse School van architectuur en bevat boetieks, designerwinkels en couturehuizen. Verder bevindt het zich op loopafstand van het vermaarde Museumplein.

 • I Amsterdam

  (Stichting) Amsterdam Marketing, een publiek-private not for profit stichting, is de citymarketingorganisatie voor de Metropool Amsterdam. Als gids voor bewoners, bedrijven, startups, talent, congressen en (inter)nationale bezoekers, maken zij al deze mensen wegwijs in en rond Amsterdam. Amsterdam Marketing bouwt aan een leefbare en welvarende stad en metropool waar mensen naar tevredenheid wonen, werken en recreëren door gericht en structureel te werken aan reputatie en imago. 

 •  

  Diepgaande inzichten laten zien dat massale marketingcampagnes geen resultaten boeken, wij stappen af van een one-size-fits-all boodschap en zetten gerichte maatwerk campagnes op, sluitend op bij de fase van de customer journey. Zo zetten wij gerichte en sturende marketingcampagnes afgestemd per doelgroepssegment.


  Media agency by day, marketing lab by night.

  www.SuitsSneakers.com

 

 • Museumtijdschrift

  Museumtijdschrift, het grootste kunsttijdschrift van Nederland, is informatief, actueel en verrassend, en biedt al dertig jaar een unieke mix uit het tentoonstellingsaanbod, van kunst, fotografie tot erfgoed en design, en van vroeger tot nu. Met in ieder nummer een column van Oek de Jong en wandelrubriek van Maria Barnas Bij ieder nummer ontvangt u als bijlage de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland in handig zakformaat, zodat museumbezoek eenvoudig vooraf te plannen is. Museumtijdschrift verschijnt acht keer per jaar. Nieuwsgierig naar meer? Bezoekers van PAN, en lezers van PAN Magazine ontvangen gratis een digitaal proefnummer van Museumtijdschrift. Vraag uw digitaal proefnummer aan via museumtijdschrift.nl/gratisproefnummer.

 • Het Parool

  Het Parool is een onmisbare nieuwsbron voor Amsterdammers en iedereen die geïnteresseerd is in Amsterdam. De krant combineert Amsterdams stadsnieuws met wereldnieuws. Het katern PS is een dagelijkse smaakgids met vaste aandacht voor eten & drinken, recensies en kunst & media. Op zaterdag kijkt PS de Wereld over de stadsmuren heen, met alles over leven en beleven in de rest van de wereld.More info: www.parool.nl    
 •  RESIDENCE

   

  Residence is het magazine over interior design, kunst en reizen, gedreven door kwaliteit en orginaliteit, met een internationale focus, een spannende hedendaagse mix van stijlen en het meest actuele exclusieve huizenaanbod. More info: www.residence.nl
Collect
 • In elk nummer update Collect u over de actualiteit in de kunst-, antiek- en designwereld. Meer informatie is te vinden op: collectaaa.be
 •  
 •   Tableau Magazine 

   

  Al sinds de start in 1978 is Tableau Fine Arts Magazine een begrip op het terrein van beeldende en toegepaste kunst. Het magazine, dat zes keer per jaar verschijnt, is internationaal georiënteerd en heeft eigen correspondenten in het buitenland. Meer informatie is te vinden op: www.tableaumagazine.nl 


  •  

   

  VIND is hét magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal 212 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Meer informatie is te vinden op: www.vindmagazine.nl
  •  
  • See All This

    

   Het magazine van See All This onderscheidt zich van andere kunsttijdschriften door zijn uitstraling als publiekstijdschrift, met rijke en inspirerende (beeld)verhalen. Met aandacht voor oude en hedendaagse kunst, low en high culture: het gaat over beeldende kunst, fotografie, literatuur, mode, reizen en eten. Meer informatie is te vinden op: seeallthis.com