Sponsoren & Partners

Hoofdsponsor

 • Oyens

  Oyens & Van Eeghen is sinds 2016 de trotse nieuwe hoofdsponsor van PAN Amsterdam. De oorsprong van Oyens & Van Eeghen gaat terug naar 1797. Sindsdien kent zij een lange geschiedenis als bank en vermogensbeheerder. Vandaag de dag is Oyens & Van Eeghen een toonaangevende vermogensbeheerder met vestigingen in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch.
  Oyens & Van Eeghen deelt haar passie voor kunst & cultuur met onze vermogensbeheercliënten. De beurs heeft zich door de jaren heen een belangrijke positie verworven op de kunstmarkt door zich telkens aan te passen aan veranderende thema’s in de kunstwereld. Oyens & Van Eeghen doet hetzelfde op haar eigen gebied; wij blijven continu op de hoogte van de thema’s die onze relaties bezighouden en vertalen die naar maatwerk. Als vermogensbeheerder streven wij lange termijn relaties na met onze cliënten. Dat doen wij ook in het aangaan van onze verbintenis met PAN Amsterdam.
  Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen tijdens PAN Amsterdam!

Sponsoren van PAN

 • Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Het fonds is actief aanjager van het particulier initiatief,  brengt partijen bij elkaar, geeft onafhankelijk advies over filantropie en zoekt samenwerkingsmogelijkheden.  Vanuit het Cultuurfonds  worden jaarlijks ruim 3.000 initiatieven ondersteund.
  Het Prins Bernhard Cultuurfonds beheert inmiddels meer dan 380 CultuurFondsen op Naam, van bevlogen particulieren, stichtingen of bedrijven – de moderne mecenassen - die samen met het Cultuurfonds projecten of personen uitkiezen die ze willen ondersteunen.

  Prins Bernhard Cultuurfonds, de kunst van het geven

 • Paardekooper

  Paardekooper Private Insurance is in Nederland reeds 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, zilver, sieraden, porselein, collecties, etc. Daarbij biedt Paardekooper speciaal voor alle bezoekers van PAN Amsterdam een jaar gratis verzekering aan voor alle kunstobjecten (m.u.v. sieraden) aangekocht tijdens de beurs! Paardekooper is een van de weinige kantoren die een totaal verzekeringsconcept aanbiedt. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor de meer welgestelde particulier, de ondernemer (DGA) en zijn bedrijf. Naast deze specialisatie in het verzekeren van kunst, is Paardekooper onderscheidend in het goed verzekeren van (rietgedekte) villa’s, bijzondere auto’s, vakantiehuizen (in het buitenland) en onroerend goed.

 • Paardekooper

  Kwast Wijnkopers is een familiebedrijf dat in 1978 werd opgericht door Jaap Kwast en zijn vrouw Elise en gevestigd is in Nieuw-Vennep. In 2009 trad ook zoon Martijn tot het bedrijf toe.
  Met verrassende wijnen en passie voor kwaliteit wil Kwast Wijnkopers de Nederlandse horeca en wijnspeciaalzaken voorzien van lekkere wijnen voor een aantrekkelijke prijs. Omdat Kwast Wijnkopers een 100% familiebedrijf is, werken wij bij voorkeur samen met wijnhuizen die al generaties lang door dezelfde familie geleid worden en die wijnen maken waarbij typiciteit, authenticiteit en drinkplezier centraal staan.
  Laurent-Perrier is één van de merken die door Kwast Wijnkopers wordt vertegenwoordigd. Het champagnehuis is opgericht in 1812 en wordt tegenwoordig over de hele wereld erkend als één van de grootste champagnemerken. Dit succes dankt het huis aan zijn constante streven naar kwaliteit. Aan de basis van het grote succes van het merk, vanaf de jaren 50, stond de legendarische eigenaar Bernard de Nonancourt, die met tomeloze energie bouwde aan het merk. Heden ten dage zijn zijn twee dochters, Stéphanie Meneux de Nonancourt en Alexandra Pereyre de Nonancourt, de stuwende krachten. De verschillende cuvées in het assortiment hebben elk hun eigen geschiedenis en persoonlijkheid. Ze zijn gebonden door een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Het team, onder leiding van keldermeester Michel Fauconnet, staat garant voor de stijl van het huis.
  Op de PAN kunt u onder andere genieten van de Laurent-Perrier La Cuvée en Laurent-Perrier Cuvée Rosé.
  Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.kwastwijnkopers.nl

Partners van PAN

 • Hilton Amsterdam

  Ontdek het Hilton Amsterdam hotel, beroemd vanwege John Lennons en Yoko Ono's 'bed-in for peace' in 1969 en het eerste hotel van Hilton in Nederland. Dit iconische hotel is schitterend gebouwd op de basislijn van Plan Zuid, een wijk die ontworpen is door de prominente architect Berlage, het is een hoogtepunt van de Amsterdamse School van architectuur en bevat boetieks, designerwinkels en couturehuizen. Verder bevindt het zich op loopafstand van het vermaarde Museumplein.

 • I Amsterdam

  De website I amsterdam verschaft bezoekers alle informatie die zij nodig hebben om te reizen, te wonen, zaken te doen en te genieten van een breed scala aan culturele activiteiten in Amsterdam.

 • Het Parool

  More info: www.parool.nl

 • RESIDENCE

  More info: www.residence.nl

 • Collect

  More info: collectaaa.be/

 • Tableau Magazine

  More info: www.tableaumagazine.nl

 • Vind Magazine

  More info: www.vindmagazine.nl

 • See All This

  More info: seeallthis.com

 • Museumtijdschrift

  More info: museumtijdschrift.nl