2013 Beursplattegrond


HoofdsponsorArrangementen


Combineer kunst met culinair
Sluit uw bezoek aan PAN Amsterdam culinair af met een traktatie bij Okura's Serre Restaurant. Chef Marc van der Tang en zijn team laten u genieten van een heerlijk driegangenkeuzemenu (Bibendum) op hoog niveau. Marc laat zich inspireren door zijn collega's van twee sterrenrestaurant Ciel Bleu en maakt zo proeven op sterrenniveau toegankelijk.

Dit arrangement (entree PAN en diner) is te boeken voor €45,00 per persoon via tel: 020-6787450 en is geldig tijdens PAN Amsterdam van 24 november tot en met 1 december 2013. Uw entreebewijs ligt klaar bij de informatiebalie van de beurs.

 


Oskar Kokoscha in Rotterdam en Amsterdam

Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam en PAN Amsterdam maken een verbinding tussen de tentoonstelling ‘Oskar Kokoschka - Mensen en beesten’ (tot 19 januari 2014 in Rotterdam) en de PAN. Het museum heeft een tour voor de PAN samengesteld met een focus op de veelzijdigheid van het oeuvre van meesterschilder Kokoschka (1886-1980).

Deze route belicht de verschillende disciplines die Kokoschka beheerste en waarin hij werkte. De route bestaat uit zowel schilderijen als kunstnijverheidsobjecten die op de beurs te koop zijn: van oude meesters tot hedendaagse kunstenaars. Per geselecteerd object licht gastconservator van de tentoonstelling Beatrice von Bormann de verbinding met het werk van Kokoschka toe. De route met plattegrond is verkrijgbaar bij de entree van PAN Amsterdam in de RAI en vanaf half november via deze website als pdf document.

Het Bilderberg Garden hotel in Amsterdam heeft een arrangement voor deze verbinding samengesteld, waarbij u een bezoek aan de PAN kunt combineren met een bezoek aan Boijmans van Beuningen (op een dag naar keuze) en een overnachting in het Bilderberg Garden hotel. Voor meer info en reserveringen: www.bilderberg.nl/panamsterdam


Leer meer over verzamelen tijdens de PAN 

My first Art Collection organiseert rondom de PAN vier bijeenkomsten om deelnemers praktisch wegwijs te maken in de wereld van de beeldende en toegepaste kunst. Op donderdag 28 november vindt de tweede cursusdag plaats op de PAN. De andere cursusdagen vinden plaats bij de Gerrit Rietveld Academie, een PAN-deelnemer Galerie Pien Rademakers en het ING hoofdkantoor. Tijdens de tweede cursusdag op de PAN wordt u onder meer rondgeleid door een PAN keurmeester. Meer informatie vindt u op de website van My first Art Collection. 

Disclaimer | Powered by ArtSolution MasterArt