Young Collectors Circle

Op woensdagavond 21 november neemt Young Collectors Circle het PAN Podium over! In drie panelgesprekken gaan we in op het verzamelen van fotografie, design en antiek.  Per panel spreken we met een verkoper, verzamelaar, expert en/of kunstenaar om meer inzicht in de kunstmarkt te verschaffen. Ontdek waar je op moet letten bij het kopen van kunst en doe je voordeel met handige tips & tricks! Young Collectors Circle is een platform voor startende kunstverzamelaars en kunstliefhebbers met verzamelambities. Young Collectors Circle ontsluit de kunstwereld op laagdrempelige wijze door het organiseren van  onder meer collectie- en studiobezoeken, rondleidingen op beurzen en masterclasses & talkshows over het verzamelen van kunst. 

Afbeelding: Saffron Pape

Programma

18:00u Panel 1 – Hedendaagse fotografie
We gaan in gesprek met Willemijn van der Zwaan (Kahmann Gallery), verzamelaar Dennis Haring en fotograaf Casper Faassen over het verzamelen van vintage en hedendaagse fotografie.

19:00u Panel 2 – Design
In het tweede panel praten we over design met Ad van den Bruinhorst van de gelijknamige galerie, Katja Lucas van Dutch Design Week en Petra Janssen van Social Label / Social Economics.

20:00u Panel 3 – Antiek
Voor het derde panel van de avond, met als onderwerp antiek, zijn antiquair Ilse Daatselaar (Daatselaar Fine Art & Antiques), expert Marie Claire van Schooten en young collectors Sam van Rooij & Lex van Rooij te gast.