Museumtijdschrift

Hoe maak je op PAN Amsterdam een keuze uit het weelderige aanbod aan betaalbare kunst?

Op vrijdagavond 23 november organiseert Museumtijdschrift samen met We Like Art een ontspannen, laagdrempelige spoedcursus over kunst kopen vanuit passie. Centraal staat de vraag: ‘Hoe maak je een keuze uit het weelderige aanbod aan betaalbare kunst?’. Met veel ruimte voor vragen en praktische tips. Ook signaleren we onze favoriete Pan-aankopen, gespot op de beursvloer.

Museumtijdschrift biedt al dertig jaar een unieke mix uit het actuele tentoonstellingsaanbod, van oude tot hedendaagse kunst, erfgoed en design. Bij elk nummer zit als bijlage de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland in handig zakformaat.

www.museumtijdschrift.nl.

We Like Art is als website sinds 2010 actief en wil een nieuw publiek bereiken voor beeldende kunst van hoge kwaliteit. We Like Art informeert en biedt kunst te koop voor een vriendelijke prijs, aan zowel beginnende kunstkopers als ervaren verzamelaars.

www.welikeart.nl.

Programma

18:30 | 19:30 uur Beurstips, Marina de Vries (Hoofdredacteur Museumtijdschrift) in gesprek met Michiel Hogenboom en Carolien Smit (beiden We Like Art!).