PAN Amsterdam op smaak

PAN Amsterdam op smaak: kunstenaars in de keuken
Kunst en gastronomie ontmoeten elkaar op PAN Amsterdam. Speciaal voor PAN bezoekers hebben drie culinaire kunstenaars een bijzonder menu samengesteld. Sidney Schutte, Alain Caron en Dario Spigo presenteren u een gastronomisch driegangenmenu in de Brasserie van PAN Amsterdam van 18.00 tot 21.00 uur.

Maandag 20 november: Sidney Schutte, Executive chef van Librije’s Zusje Amsterdam. Onder Sidney’s leiding verwierf Librije’s Zusje zeven maanden na de opening twee Michelinsterren, een unieke prestatie. In 2006 werd Sidney onderscheiden met de titel van SVH Meesterkok, de hoogste onderscheiding voor chefs in Nederland.

Woensdag 22 november: Alain Caron, Fransman van origine, maar woont en werkt al meer dan 30 jaar in Nederland. Hij is bekend van televisieprogramma’s als Masterchef, schreef Tour d’Alain, een culinaire Tour de France over zijn geliefde Frankrijk. Een jaar geleden opende hij met zijn zoons Café Caron in Amsterdam, waar de bourgondische Franse keuken centraal staat.

Vrijdag 24 november: Dario Spiga, Sous Chef Roberto’s, Hilton Amsterdam, waar hij samen met zijn team de klassieke Italiaanse gastronomie tot kunst verheft. Het modern-klassieke interieur  van Roberto’s weerspiegelt de sfeer en allure van de elegante jaren 50 en 60 in Italië.

De prijs van het menu is op maandag 20 november €85,- per persoon. Op woensdag 22 november en vrijdag 24 november is de prijs per persoon €75,-. De prijzen zijn exclusief wijnen. Het is niet mogelijk deze avonden à la carte te bestellen.

Reserveren kan via deze link