Arrangementen

Kunst ontmoet gastronomie: PAN Amsterdam ontmoet Waldorf Astoria Amsterdam


Sinds Waldorf Astoria Amsterdam op 1 mei 2014 de deuren opende en haar prachtige interieur onthulde is het hotel voor gasten uit de hele wereld een gewilde bestemming. Het luxueuze hotel aan de Herengracht 542- 556 is gevestigd in zes grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw.  De voormalige patriciërshuizen vertellen elk een eigen verhaal en maken deel uit van de UNESCO Werelderfgoedlijst.

PAN Amsterdam en Waldorf Astoria Amsterdam hebben een gastronomisch kunstarrangement voor u samengesteld.

Speciale expositie
Tijdens PAN Amsterdam kunt u in Waldorf Astoria Amsterdam genieten van kunst en gastronomie. Voor een expositie van Koen Hauser worden de deuren van de kluis in de Vault Bar geopend. Hauser won de pitch voor het campagnebeeld van PAN Amsterdam, die in samenwerking met FOAM Amsterdam is uitgezet. Hauser (1972) maakte 3D scans van verschillende objecten die tijdens de beurs te koop zijn. Hij ontdoet de objecten van kleur en textuur en creëert in een digitale omgeving een surreële wereld. Zo brengt hij de verschillende kunstvormen van de beurs op een verstilde en krachtige manier bijeen. Twee van deze werken, aangevuld met ander werk van Hauser, zijn te zien en te koop in de Vault van 18 november t/m 22 december 2017. Toegang is gratis. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Ravestijn Gallery Amsterdam. Meer info over Koen Hauser.

PAN-arrangement Goldfinch
Het wereldberoemde puttertje van Carel Fabritius is neergestreken in Waldorf’s prachtige Goldfinch Brasserie, grenzend aan een van de grootste privé binnentuinen van Amsterdam. Bij keuze van een driegangenmenu van de kaart, biedt Goldfinch u een aperitief van het huis. Van PAN Amsterdam ontvangt u een uitnodiging voor een bezoek aan de beurs (t/m 26 november).

Op de menukaart staan speciale gerechten, samengesteld door Executive Chef Sidney Schutte, tevens gastchef op PAN Amsterdam op 20 november en Sous-Chef Tomas Bron, die worden gecombineerd met klassiekers en favorieten uit de internationale keuken. De wijnkaart bevat bijzondere wijnen, per glas en fles.

Bekijk alvast het menu van Goldfinch. Graag vooraf reserveren o.v.v. PAN Amsterdam via +31 20 718 4643 of AMSWA_restaurants@hilton.com

Ontmoet Conservatorium en PAN Amsterdam
Maak uw bezoek aan PAN Amsterdam extra bijzonder met dit exclusieve arrangement inclusief tickets en een privérondleiding op de beurs, een overnachting in een van Conservatorium’s luxueuze kamers of suites en ontbijt in de Conservatorium Brasserie.

Het Conservatorium hotel, gelegen in het Museumkwartier, het ware hart van de stad, is een architectonisch meesterwerk, dat een historisch gebouw combineert met sierlijk, hedendaags design. Gasten kunnen er genieten van de diverse restaurants, de bar, de lounge en het 1000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing Centre. In deze bruisende en elegante setting liggen de kroonjuwelen van de stad – het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Stedelijk museum, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam – letterlijk om de hoek. Voor zowel cultuur als voor zaken is dit een unieke locatie.

Bij het arrangement inbegrepen

- Een nacht in een van Conservatorium’s luxueuze kamers of suites
- Ontbijt in de Conservatorium Brasserie
- Tickets voor PAN Amsterdam
- ​Privérondleiding bij PAN Amsterdam

Beschikbaarheid

- Nu te boeken tot 23 november 2017
- Verblijf tussen 19 november en 26 november 2017

Voorwaarden:

- De kosten voor dit arrangement starten vanaf €616 per nacht voor een Deluxe Guestroom, inclusief BTW, exclusief 5% stadsbelasting, op basis van beschikbaarheid.
- Geldig voor verblijven van 19 november en 26 november 2017
- Kortingen zijn in het totale tarief inbegrepen
- Arrangement mag niet in combinatie met andere aanbiedingen of afgesproken tarieven worden gebruikt

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met het Conservatorium hotel op 020-5700 075 of per e-mail naar reservations@conservatoriumhotel.com.