Rondleidingen

PAN Amsterdam 2017 biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van rondleidingen. Naast rondleidingen verzorgd door onze gidsen kunt u privérondleidingen boeken en zullen dit jaar ook enkele BN-ers een tour over de beurs verzorgen. 

Rondje PAN

Ontdek PAN Amsterdam aan de hand van Jan Richter, een bevlogen, enthousiaste kunstkenner die u op de hoogte brengt van interessante stukken op de beurs en de kunstmarkt. Rondje PAN is dagelijks om 14.00 uur en om 16.00 uur. (Tijden onder voorbehoud) Kosten E 7,50 per persoon voor beursbezoekers, te reserveren bij de informatiebalie in de entreehal van de beurs. Vooraf boeken is niet mogelijk.

Privérondleidingen

Wilt u met uw familie, vrienden of vriendinnen of met uw zakelijke relaties een  privérondleiding onder begeleiding van een professionele gids? Dat kan. De gids brengt u in een uur tijd langs een aantal bijzondere objecten en laat de breedte van het aanbod op de beurs zien.

Reserveren is noodzakelijk. Voor prijzen en reserveringen, bel 0411-646444 of mail eveline@pan.nl.

De keuze van...

Drie BN-ers geven een rondleiding tijdens PAN Amsterdam voor 'De Keuze van...' Zij nemen de bezoeker mee langs de kunstwerken en galeristen die hen aanspreken.

Fred van Leer

Vanaf zijn 25e is Fred werkzaam als stylist. In de rol van stylist, deskundige, coach en presentator amuseert hij vele kijkers, met succes. Fred benadert graag elke opdracht vanuit een ander perspectief. Vanwege zijn achtergrond en ervaring kan hij zich dan ook in elke opdracht inleven. Daarnaast beschikt hij over een uitbundig en zorgvuldig samengesteld interieur in zijn appartement in Rotterdam en verzamelt hij graag kunst. Hij zal op vrijdag 24 november om 15:00 uur een rondleiding geven van een uur over PAN Amsterdam. Inschrijven kan diezelfde ochtend aan de informatiebalie op de beurs.

Mart Visser

Couturier Mart Visser opende in 1995 zijn eerste couture salon in Amsterdam. In 2017 staat het merk Mart Visser nog steeds voor op en top vrouwelijkheid, een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes. De couturier heeft ook een tweede grote passie en geniet sinds 2013 internationale bekendheid met zijn Artwork. Al zolang Mart Visser een potlood of penseel kan vasthouden, tekent hij hoofden. Zijn schilderijen, sculpturen en installaties waren te zien op kunstbeurzen en op solo-tentoonstellingen in Museum Jan van der Togt in Amstelveen en Museum aan het Vrijthof in Maastricht. Internationaal wordt het Artwork vertegenwoordigd door de Amstel Gallery die zijn werk presenteerde op Art Basel Miami en Art Southampton. Mart zal op woensdag 22 november om 13.00 een rondleiding geven langs zijn PAN Amsterdam 2017 favorieten. Inschrijven kan diezelfde ochtend aan de informatiebalie op de beurs.

Micky Hoogendijk

Beeldende kunst staat centraal in het leven van Micky Hoogendijk. Ze groeit verstrengeld met de internationale kunstwereld op, temidden van kunstenaars, galeristen, theatermakers, acteurs en dansers. Anno 2017 neemt Micky Hoogendijk haar toeschouwer mee op een intieme reis door haar unieke universum. Een dynamisch en tot de verbeelding sprekend spanningsveld waarbinnen visuele kunsten, technologie en theater samen smelten tot haar gekozen beeldtaal: fotografie. Eduard Planting Gallery presenteert haar werk al een aantal jaren met veel plezier en success op PAN Amsterdam. Micky gaat één of meerdere rondleidingen verzorgen tijdens PAN Amsterdam, deze data zullen zo spoedig mogelijk worden gedeeld. Micky zal op zondag 19 én zaterdag 25 november om 13.30 rondleidingen geven langs haar PAN Amsterdam 2017 favorieten. Inschrijven kan diezelfde ochtend aan de informatiebalie op de beurs.