Rondleidingen

Mis de hoogtepunten van PAN Amsterdam niet en gun uzelf een rondleiding. Een team van specialisten selecteert de mooiste werken van PAN-deelnemers en vertellen u waarom deze zo bijzonder zijn. In slechts een uur weet u wat de beurs te bieden heeft.

Rondje PAN

Dagelijks kunt u een plekje reserveren voor een Rondje PAN. Deze rondleiding is speciaal voor de privébezoeker die in een uur tijd een beeld wil krijgen van het brede aanbod van de beurs. Rondje PAN kunt u ter plekke boeken bij de informatiebalie en kost €7,50 per persoon. Reserveren vooraf is niet mogelijk, het aantal plaatsen is beperkt. De vertrektijden variëren per dag, de actuele tijd wordt bij de informatiebalie getoond.

De handelaar vertelt ...

Tijdens deze bijzondere rondleiding is het de PAN-deelnemer zelf die u vertelt over dat ene object dat hij/zij zo speciaal vindt. U maakt een rondgang onder begeleiding van een hostess, die met een groepje bezoekers zo’n vijftal handelaren bezoekt. Deze tour is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag (behalve donderdag 22 november) om 19.00 uur en is gratis voor beursbezoekers. Aanmelden kan bij de informatiebalie, beschikbaarheid is beperkt.

Privérondleiding

Bent u privépersoon en wilt u met een groep van maximaal 10 personen een rondleiding reserveren?  Dan is er een speciaal arrangement voor u voor €250 inclusief BTW. U ontvangt voor dit bedrag 10 entreebewijzen voor de beurs en een rondleiding van een uur onder leiding van een van onze deskundige gidsen. Voor extra entreebewijzen (tot maximaal 15 per rondleiding) betaalt u €15,- incl. BTW. Voor reserveringen: eveline.van.niekerk@pan.nl

De Keuze van ......

In deze rondleiding maakt u kennis met de persoonlijke kunstkeuze van een Bekende Nederlander. Hij/zij neemt u mee langs objecten op de beurs die tot zijn/haar verbeelding spreken en legt uit waarom. Dit jaar vertellen  H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme, Gerda Havertong, Janny van der Heijden en Miluska van 't Lam over hun favorieten op PAN Amsterdam. Deze rondleiding is gratis voor beursbezoekers, reserveren vooraf is niet mogelijk.